Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor

Pad abraziv diamantat, granulație 200, Top Ceramic 79322

79322
Rating 

Pad abraziv diamantat, granulație 200, Top Ceramic 79322

40,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

 

Termeni & Condiţii

 

Metode de plată

 

Livrare / Returnare

Descriere

Padul abraziv diamantat cu granulație 200 este un accesoriu utilizat în prelucrarea suprafețelor diverse, cum ar fi piatra, marmura, betonul sau alte materiale similare. Acest pad este prevăzut cu particule fine de diamant în granulația 200, ceea ce înseamnă că oferă un finisaj foarte fin.

Padurile abrazive diamantate cu granulație 200 sunt folosite în principal pentru polizarea și finisarea suprafețelor. Granulația 200 indică o textură extrem de fină, care ajută la obținerea unui finisaj neted, lucios și de înaltă calitate.

Utilizarea padului abraziv diamantat cu granulație 200 permite îndepărtarea imperfecțiunilor minore, micilor zgârieturi sau a urmelor lăsate de granulațiile mai groase. Acest pad este ideal pentru obținerea unui finisaj final excelent, fără urme vizibile sau asperități.

Este important să se utilizeze padurile abrazive diamantate în mod corespunzător, respectând instrucțiunile de utilizare și utilizând echipamentul de protecție adecvat. Aceste paduri sunt proiectate pentru a fi utilizate cu mașini sau unelte speciale echipate cu un sistem de prindere corespunzător.

În concluzie, padul abraziv diamantat cu granulație 200 este un instrument eficient în finisarea și polizarea suprafețelor, oferind un finisaj extrem de fin și lucios. Este utilizat pentru îndepărtarea micilor imperfecțiuni și obținerea unui aspect de înaltă calitate.

Detalii ale produsului
79322
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Set chiuveta bucatarie cu baterie cu dus extractibil și accesorii, culoare gri antracit, Top Ceramic 1102

Pad abraziv diamantat, granulație 200, Top Ceramic 79322

Pad abraziv diamantat, granulație 200, Top Ceramic 79322

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

Consimțământ pentru cookie-uri